Antena 3 CNN Actualitate Poliția din București caută persoanele care au răpit și torturat un bărbat dintr-un complex de locuințe din Sectorul 1. Expert criminolog: "Este o manieră folosită de recuperatori"

Poliția din București caută persoanele care au răpit și torturat un bărbat dintr-un complex de locuințe din Sectorul 1. Expert criminolog: "Este o manieră folosită de recuperatori"

Criminologul Dan Antonescu a vorbit în exclusivitate la Antena 3 CNN, despre cazul bărbatului răpit și torturat din București.

de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Mai 2024   •   11:46

Un bărbat a fost răpit din parcarea subterană a unui complex rezidențial, dintr-o zonă bună din București.

A fost băgat într-o dubă, bătut și torturat, apoi lăsat pe străzi. Duba a fost abandonată în apropierea locului unde a fost lăsată victima.

În acest moment răpitorii sunt căutați de polițiști.

"Avem de-a face cu transmiterea unui mesaj, fie că este vorba de o răzbunare, fie că este vorba de recuperarea unei datorii, fie este vorba de convingerea persoanei respective de a renunța la o afacere. Indivizii respectivi, la o primă vedere au comis cel puțin două infracțiuni, loviri și alte violențe, probabil și amenințări.

Este adevărat că principala sursă de informații și principala pistă pe care trebuie să meargă anchetatorii, reprezintă mărturia celui care a fost victimă pentru că nu a fost ales la întâmplare. 

Dacă vrea să scape de această situație, trebuie să colaboreze cu anchetatorii pentru a anihila ulterioare gesturi de asemenea manieră.

Este clar că au venit punct ochit, punct lovit. Este clar că știau programul, maniera în care se intra în parcarea respectivă.

Dacă este vorba de o datorie, este o manieră folosită de recuperatori, aceea de a brutaliza pe datornici, dar în niciun caz nu se trece mai departe pentru că nu și-au mai primii banii", a spus criminologul Dan Antonescu, la Antena 3 CNN.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Imagini exclusive cu tinerii găsiți morți într-o cameră de hotel
x close