Antena 3 CNN Actualitate Poliţia Capitalei intră în UE. Secţie cu secţie

Poliţia Capitalei intră în UE. Secţie cu secţie

Poliţia Capitalei intră în UE. Secţie cu secţie
21 Mar 2007   •   14:20

Poliţia Capitalei a inaugurat marţi o secţie de poliţie de milioane, chiar în buricul târgului.Între Piaţa Romană şi Piaţa Victoriei, Secţia 1 de Poliţie este de marţi şi prima secţie care se ridică la standardele europene: sistem ultramodern de supraveghere, scaune din piele, plasme, camere de odihnă şi duşuri. Aici vor lucra aproximativ 200 de poliţişti care se vor ocupa de problemele a 50.000 de bucureşteni.

Investiţia a costat Ministerul de Interne peste 1 milion şi jumătate de euro. Mai marii poliţiei şi administraţiei din Bucureşti şi-au făcut apariţia la inaugurare. Marele absent a fost însă ministrul Vasile Blaga. A venit, în schimb, prefectul Capitalei, Mioara Mantale. ?Sper să fie un exemplu pentru toţi şefii de poliţie care înţeleg că locul unde îşi desfăşoară activitatea este foarte important în raport cu cetăţeanul?, a declarat Mantale.

Modernizarea secţiei a durat aproape 4 ani şi a costat mai bine de 1 milion şi jumătate de euro. Alte mii de poliţişti viseză să lucreze în astfel de condiţii, însă deocamdată doar 3 din cele 26 de secţii de poliţie din Bucureşti au intrat în renovare.

Observator

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close