Antena 3 CNN Actualitate Poliţia - avertizată despre macaraua de la Unirii

Poliţia - avertizată despre macaraua de la Unirii

Poliţia - avertizată despre macaraua de la Unirii
09 Mar 2007   •   21:15

Poliţiştii bucureşteni nu au putut împiedica prăbuşirea macaralei în centru acum 2 zile pentru că au confundat clădirea nouă a Tribunalului cu cea veche. Poliţia Capitalei a recunoscut vineri: a fost avertizată că macaraua din zona Unirii s-ar putea prăbuşi, informaţia a venit cu 4 ore înainte de accident, dar poliţiştii s-au dus în altă parte. Nu au văzut nicio macara şi au abandonat misiunea. Macaraua a căzut peste 6 maşini. Un noroc a făcut ca niciun om să nu fie în raza ei.

Chiar dacă nu a înţeles unde se petrece evenimentul, dispecerul a redirecţionat apelul către Poliţie. Confuzia cu privire la loc a persistat şi în timpul dialogului purtat între operatorul Poliţiei Capitalei şi cetăţean, reţinându-se că ar fi pe Splaiul Independenţei, vizavi de fostul sediu al Tribunalului Bucureşti. Şi, din cauza confuziei, un echipaj de la Secţia 10 ajunge la Tribunal. La vechiul Tribunal, de pe malul Dâmboviţei.

Poliţiştii nu au găsit nici macaraua, nici pe presupuşii hoţi. Dispecerul l-a sunat din nou pe bărbatul care a anunţat evenimentul. După 28 de minute, poliţiştii au clasat ?lucrarea? pentru că cetăţeanul nu a răspuns la telefon iar adresa era incompletă. După 3 ore, macaraua din apropierea noului sediu al Tribunalului Bucureşti a distrus 6 maşini.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close