Antena 3 CNN Actualitate Podul Giurgiu - Ruse intră în reparații pentru următorii doi ani. Traficul spre Bulgaria se va desfășura cu dificultate

Podul Giurgiu - Ruse intră în reparații pentru următorii doi ani. Traficul spre Bulgaria se va desfășura cu dificultate

podul prieteniei giurgiu ruse
Podul Prieteniei intră în renovare pentru următorii doi ani. Sursă foto: Agerpres
de Laura Dinu    |    09 Iul 2024   •   12:46

Traficul se va desfășura cu dificultate în zona Podului Giurgiu-Ruse, în următoarele 730 de zile, din cauza unor lucrări de reparație care vor începe mâine, transmite Poliția Română.

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, începând de mâine, 10 iulie, timp de 730 de zile, vor începe lucrări de reparație a Podului Giurgiu-Ruse, pe tronsonul bulgar, lucrări care se vor desfășura zilnic, timp de 10-12 ore, pe durata zilei, pe segmente rutiere de 400 de metri.

Din acest motiv, traficul rutier nu va fi oprit total, ci  se va desfășura alternativ, pe o singură bandă, prin semaforizare, indicatoare rutiere și personal de dirijare.

În prima etapă a lucrărilor, circulația va fi restricționată pe sensul de intrare în Bulgaria, ulterior pe sensul de ieșire, spre România.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să ruleze cu atenție sporită, să reducă viteza și să respecte cu strictețe semnalizările temporare instituite în zona lucrărilor. De asemenea, șoferii trebuie să ia în considerare posibilitatea măririi timpilor de așteptare la trecerea frontierei”, transmite Centrul Infotrafic

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close