Antena 3 CNN Actualitate Plângerea Gabrielei Firea împotriva procurorilor PICCJ pentru suspendarea cercetării lui Băsescu, respinsă

Plângerea Gabrielei Firea împotriva procurorilor PICCJ pentru suspendarea cercetării lui Băsescu, respinsă

fri.jpg
Foto: Antena 3
de S.T.    |    24 Iul 2014   •   22:49

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis, joi, să respingă ca inadmisibilă plângerea Gabrielei Firea împotriva soluţiei dispuse de procurorii de la Parchetul instanţei supreme de suspendare a cercetării preşedintelui Traian Băsescu, acuzat de ameninţare şi şantajare de senator.

Decizia instanţei supreme este definitivă.

Avocatul senatorului PSD Gabriela Firea, Lucian Bolcaş, a anunţat că a depus, pe 28 mai, o nouă plângere la ICCJ, după ce Parchetul instanţei supreme a decis suspendarea anchetării preşedintelui Traian Băsescu "pentru calomnie".

Scandalul Băsescu - Firea a început după ce preşedintele a spus, pe 13 aprilie, într-o emisiune televizată, referindu-se la senatorul PSD, că şi acum poate spune că aceasta este "o bună jurnalistă, dar este catastrofală ca jurist".

"Mai bine ar sta în banca ei şi s-ar ocupa ce se întâmplă pe moşia soţului ei, unde e primar. Că s-ar putea să nu îl mai găsească într-o zi acasă, dacă nu e atentă. Înţeleg că în parohia lui se întâmplă destule lucruri rele", a spus şeful statului.

Preşedintele Traian Băsescu a mai declarat că senatorul PSD Gabriela Firea este "o şantajistă de profesie". 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea amenintare Lucian Bolcas
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close