Antena 3 CNN Actualitate PISA 2018. Un fost ministru al Educației cere evaluarea profesorilor cu testele PISA. „Veți avea o mare surpriză!”

PISA 2018. Un fost ministru al Educației cere evaluarea profesorilor cu testele PISA. „Veți avea o mare surpriză!”

PISA 2018. Un fost ministru al Educației cere evaluarea profesorilor cu testele PISA. „Veți avea o mare surpriză!”
03 Dec 2019   •   15:37

PISA 2018. Daniel Funeriu, fostul ministru al Educației din perioada 2009-2012, a afirmat, pentru edupedu.ro, că testele PISA ar trebui să le fie aplicate inclusiv profesorilor, după ce România a obținut cel mai slab punctaj din ultimii 9 ani, cu un analfabetism funcțional de 44%, creștere mare față de 2015 când indicatorul era la 39%.

PISA 2018. ”Așa cum știți, eu sunt mai orientat pe soluții, nu pe povești. Așa că propun să fie date aceleași teste PISA profesorilor. Veți avea o mare surprizăAr trebui evaluați toți profesorii: celor sub nivel să li se livreze o formare adaptată timp de un an pentru a ajunge la nivel, iar dacă nu reușesc nici atunci, asta e. În loc de miliarde date ONG-urilor de apartament, mai bine am face un moment zero al re-selecției profesorilor“, a avertizat Daniel Funeriu.

PISA 2018. Imbecilizarea adusă de pesedizare a cotropit de multă vreme universitățile, iar acum a ajuns la clasă și schimonosește mințile copiilor noștri“, a mai spus Daniel Funeriu.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Cum își vor putea primi românii banii înapoi pentru unele bonuri de cumpărături
x close