Antena 3 CNN Actualitate Primarii Piedone și Băluță îi declară cetățeni de onoare ai sectoarelor 4 și 5 pe toți fotbaliștii Naționalei României

Primarii Piedone și Băluță îi declară cetățeni de onoare ai sectoarelor 4 și 5 pe toți fotbaliștii Naționalei României

piedone, baluta, echipa nationala la fotbal
Piedone face apel la toţi primarii să îi urmeze exemplul. Sursa foto: Facebook Cristian Popescu Piedone
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Iul 2024   •   20:24

Primarii Daniel Băluţă şi Cristian Popescu - Piedone propun acordarea titlului de cetăţean de onoare al Sectoarelor 4 şi 5 membrilor echipei naţionale de fotbal, în semn de apreciere pentru cum au reprezentat ţara noastră la EURO 2024.

"La iniţiativa celor doi primari, respectiv primarul Sectorului 5, Cristian Popescu - Piedone şi primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, în şedinţele de Consiliu local de la sfârşitul lunii iulie, vor fi adoptate hotărâri ce prevăd ca toţi membrii echipei naţionale de fotbal a României să devină cetăţeni de onoare ai Sectoarelor 5 şi 4. Acest demers al celor doi edili vine drept mulţumire pentru bucuria pe care jucătorii echipei naţionale au adus-o tuturor românilor", au scris reprezentanţii Primăriei Sectorului 5, vineri, pe Facebook.

Cristian Popescu - Piedone a susţinut că, după zeci de ani, echipa naţională de fotbal a reuşit să unească românii de pretutindeni şi a pus România "din nou pe hartă". Mai mult, el face apel la toţi primarii să le acorde jucătorilor titlul de cetăţeni de onoare. 

"Pentru bucuria pe care ne-ați oferit-o, MULȚUMIM! Pentru emoția pe care ne-ați transmis-o, MULȚUMIM! Pentru că ați unit o țară-ntreagă, MULȚUMIM! 

Şi pentru că ne mândrim cu voi, eu, în calitate de primar al Sectorului 5 şi Daniel Băluță, în calitate de primar al Sectorului 4, vrem să vă mulțumim prin a vă numi CETĂȚENI DE ONOARE ai sectoarelor 5 şi 4! La sfârşitul lunii, vom adopta această hotărâre în Consiliul Local! Este un gest simbolic, dar care este menit să vă arate aprecierea noastră, a tuturor românilor! Motiv pentru care îi îndemn pe toți primarii din România să facă acest lucru, pentru a-i motiva pe aceşti tineri excepționali!

Îi îndemn şi pe toți primarii din Bucureşti să-şi arate astfel aprecierea fată de cei care au reuşit să ne unească din nou! Pentru edilii care nu vor acest lucru… poate vor vrea cei care urmează să-şi preia mandatele în toamnă! Personal, vreau să vă mulțumesc pentru că ați reuşit să faceți un lucru pe care nu credeam că reuşesc să-l mai văd în viața asta!

Mai exact, ați reuşit să faceți ca români din Canada, Australia, Moldova, Spania, Statele Unite ale Americii etc. să se îmbrățişeze, deşi nu se cunoşteau! Ați unit o națiune, pentru că sângele apa nu se face! Mă înclin şi vă respect", a scris pidone pe Facebook. 

Pentru bucuria pe care ne-ați oferit-o, MULȚUMIM! ?? Pentru emoția pe care ne-ați transmis-o, MULȚUMIM! ?? Pentru că...

Publicată de Cristian Popescu Piedone pe Vineri, 12 iulie 2024

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close