Antena 3 CNN Actualitate Petroşani. Un bărbat şi-a parcat maşina ilegal şi a găsit-o fără piese când a vrut să o recupereze (VIDEO)

Petroşani. Un bărbat şi-a parcat maşina ilegal şi a găsit-o fără piese când a vrut să o recupereze (VIDEO)

Petroşani. Un bărbat şi-a parcat maşina ilegal şi a găsit-o fără piese când a vrut să o recupereze (VIDEO)
10 Aug 2010   •   15:09

Şi-a parcat maşina ilegal şi când a vrut să o recupereze, s-a trezit că-i lipsesc piese. Este povestea unui bărbat din Petroşani, care a constatat că autoturismul lui nu mai are carburator, electromotor, baterie sau roată de rezervă. Societatea care a ridicat maşina, dar şi poliţiştii comunitari care au păzit-o spun că este posibil ca piesele să fi lipsit înainte să se apropie ei de autoturism.

Pe dinafară, maşina arată la fel. Pe dinăuntru însă, surpriză. Autoturimul nici măcar nu mai poate porni. Povestea şoferului ghinionist a început în martie. A plecat din ţară şi şi-a lăsat maşina parcată ilegal, în gara din Târgu Jiu. Marţi a vrut să o recupereze, dar în stadiul în care e, nu prea mai are ce face cu ea.

?Lipsesc carbutatorul, elecromotorul, bateria, furtunele, roata de rezervă, crick-ul, radiocasetofonul, roţile au fost schimbate...?, a declarat Dumitru Daniliuc, proprietarul maşinii.

Unde s-au "pierdut" piesele lipsă, nimeni nu ştie. În gară, maşina a fost doar fotografiată. Ajunsă în parcarea special amenajată, a fost sigilată. Culmea, sigiliul a fost rupt în prezenţa proprietarului.

Până se lămureşte situaţia, şoferul a plecat acasă, la Petroşani, cu trenul, iar maşina a rămas tot în parcarea special amenajată. Dacă se dovedeşte că poliţiştii comunitari care trebuiau să păzească autoturismul au de-a face cu dispariţia pieselor, aceştia vor fi sancţionaţi şi puşi să plătească paguba.

Observator

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close