Antena 3 CNN Actualitate Petiţie online: Familia tânărului ucis de prieteni cere condamnarea lor pe viaţă

Petiţie online: Familia tânărului ucis de prieteni cere condamnarea lor pe viaţă

Petiţie online: Familia tânărului ucis de prieteni cere condamnarea lor pe viaţă
09 Oct 2007   •   20:57

?În data de 2 Octombrie 2007, în jurul orei 13:00, Alin a fost găsit mort în casa lui de către sora sa. Cu câteva ore înainte, Marian Popescu şi Robert Tecuceanu l-au ucis pe Alin. (...) cei 2 l-au lovit pe la spate şi l-au chinuit mai multe ore?. Cu aceste cuvinte se deschide site-ul dedicat lui Alin, un tânăr care la 20 de ani a fost ucis cu sânge rece în propriul său apartament. Asasinii sunt chiar prietenii tânărului, care l-au legat de mâini şi de picioare înainte de a-l ucide, se pare pentru a-l jefui. Pe site-ul realizat de familie - www.alin1987.ro - a fost creată o petiţie on-line, care adună semnături pentru condamnarea la ?închisoare pe viaţă? a celor doi criminali.

?Cu această petiţie încercăm să adunăm semnatari suficienţi pentru a putea cere condamnarea la 'închisoare pe viaţă' a celor care au curmat prematur viaţa lui Alin?. Cei doi asasini şi-au mărturisit fapta anchetatorilor, povestind chiar şi cum au ajuns să facă o astfel de crimă.

Iată una dintre declaraţiile şoc ale criminalilor, publicată de ?Gardianul?. În declaraţia olografă, unul dintre inculpaţi susţine: ?Alin era pe jos, legat de mâini şi de picioare. Era cu faţa în jos, îndreptat către balcon. La un moment dat cred că a amorţit, deoarece a vrut să se întoarcă. Atunci, Marian a început să sară cu picioarele deasupra lui. Din cauza durerii, Alin a început să vomite. L-am lăsat legat, cu faţa în sânge şi voma?.

Tinerii au fost prinşi la mai puţin de 12 ore de la comiterea faptei. Ei aveau de gând să părăsească ţara. Acum riscă să fie condamnaţi pe viaţă, pentru o faptă pe care nu o mai pot repara.

CRIMĂ ŞOCANTĂ ÎN CAPITALĂ:

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close