Antena 3 CNN Actualitate Peste 7 kilograme de fiţuici confiscate la BAC

Peste 7 kilograme de fiţuici confiscate la BAC

Peste 7 kilograme de fiţuici confiscate la BAC
03 Iul 2007   •   17:04

Supraveghetorii examenului de bacalaureat au strâns de la mai mult de 50 la sută dintre candidaţi, în două sacoşe şi o o cutie de carton, peste 7 kilograme de fiţuici de la elevii de la Centrul de examinare "Calistrat Hoga" din Tecuci, după începerea probei scrise la limba română. ?Înjumătăţeam numărul candidaţilor la examen din acel centru dacă ne puneam mintea cu ei. Au o inventivitate fantastică în a transporta fiţuici asupra lor, preocuparea multor elevi este în primul rând aceasta, din păcate. Au fost reţinute kilograme de fiţuici purtate asupra lor?, a precizat inspectorul general la Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi.

La scurt timp după începerea probei scrise, cinci elevi din Centrul de examinare ?Calistrat Hogaş? din Tecuci au fost eliminaţi după ce s-au găsit asupra lor fiţuici. Comisia de supraveghere a decis în acele condiţii să treacă încă odată prin toate sălile de examinare şi să le solicite candidaţilor să predea toate sursele de inspiraţie pe care le mai păstrau asupra lor.

Doi elevi au fost eliminaţi şi în cadrul probei de matematică,
unul pentru că a încercat să copieze, iar altul pentru că nu a predat telefonul mobil. Atât inspectorii cât şi profesorii sunt nemulţumiţi că foarte mulţi elevi au preferat să-şi facă fiţuici în loc să înveţe.

CITIŢI BAREMUL DE CORECTARE AL VARIANTEI 3 LA BACALAUREAT

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close