Antena 3 CNN Actualitate Peste 200 de români, blocați pe aeroport, în Grecia. Zborul a fost anulat: „Toată lumea e nervoasă, nu știm ce să facem”

Peste 200 de români, blocați pe aeroport, în Grecia. Zborul a fost anulat: „Toată lumea e nervoasă, nu știm ce să facem”

oameni in aeroport
Peste 200 de români sunt blocați pe aeroport, în Grecia. Foto cu caracter ilustrativ. Sursă: Getty Images
de Ioana Coman    |    23 Iul 2024   •   23:28

Ceea ce ar fi trebuit să fie un sfârşit de vacanţă perfect s-a transformat într-un adevărat coşmar pentru mai mulţi români. De mai bine de 10 ore, peste 200 de oameni sunt blocaţi pe aeroportul din Skiathos după ce zborul lor a fost amânat de mai multe ori. Fără nicio explicaţie din partea reprezentanţilor companiei aeriene, oamenii sunt nevoiţi să-şi caute singuri cazare şi să spere că cineva îi va ajuta.

Andreea, româncă blocată în Grecia: Aveam zbor din Skiathos spre București la 16.05. Am ajuns în aeroport, ne-au spus că pleacă la 18.30, apoi la 21.00, apoi la 22.40, după la 12.25 noaptea și apoi mâine dimineața... 

Următorul zbor spre București din Skiathos este pe 28, mi-au oferit să plec pe 28.

Jurnalistă: V-au oferit vreo explicație reprezentanții companiei?

Andreea, româncă blocată în Grecia: Nu, ne-au spus într-un mail doar că din cauza grevelor din Franța și a lipsei de personal în aeroporturile din Europa au aceste întârzieri. Asta e tot ce ne-au spus.

Ionuț, român blocat în Grecia: Nu au venit cu nicio explicație, au spus că zborul are întârziere și că își cer scuze. Ne-au dat și un voucher de 4 euro, în condițiile în care aici un sandviș este în jur de 10 euro.

Nu știm dacă o să primim cazare sau nu. Suntem în jur de 200 și ceva de persoane cu familii, copii mici. Așteptăm să ne luăm bagajele, cei de aici au spus că o să închidă aeroportul și că trebuie să eliberăm.

Este o perioadă de vârf în Skiathos, camere disponibile, din ce am căutat, nu prea găsim. Nu prea știm ce să facem. 

Toată lumea e nervoasă, dezamăgită, nu știm ce să facem, unde o să stăm... Un sfârșit de vacanță minunat. Nici nu știm dacă mâine vom zbura, că poate și mâie o să facă la fel, să ne cheme la aeroport și apoi să anuleze.

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close