Antena 3 CNN Actualitate Pericolele din carnea de pasăre

Pericolele din carnea de pasăre

Pericolele din carnea de pasăre
22 Mai 2012   •   15:48

Carnea de pui recomandată în toate dietele şi regimurile pare să fi devenit noul inamic culinar al românilor. Specialiştii ne explică dacă avem dreptate sau nu.

Hormonii de creştere şi antibioticele din alimentaţia păsărilor, bacteria Campylobacter – acestea sunt considerate noile ameninţări alimentare. Fiecare sezon vine cu o nouă restricţie, aşa încât niciun aliment nu mai pare sigur sau sănătos.

Pericole
Cu ani în urmă s-a constatat că folosirea făinurilor de peşte în hrana păsărilor duce la o creştere accelerată în greutate. Folosirea antibioticelor creşte pofta de mâncare şi determină, de asemenea, creşterea accelerată a păsărilor. Consumul cărnii tratate cu antibiotice distrugere imunitatea, iar omul nu mai este apărat de medicamente când acestea sunt luate pentru tratamentul propriu.

Citeste articolul integral pe Income Magazine  

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close