Antena 3 CNN Actualitate Perchiziţii DNA la Primăria Timişoara. Procurorii verifică retrocedările din ultimii ani

Perchiziţii DNA la Primăria Timişoara. Procurorii verifică retrocedările din ultimii ani

aget.jpg
Foto: Agerpres
de S.T.    |    28 Apr 2015   •   09:13

Mafia retrocedărilor imobiliare din Timişoara ajunge pe mâna procurorilor DNA. Aceştia percheziţionează, la această oră, sediul Primăriei Timişoara.

Anchetatorii verifică modul în care s-au făcut retrocedările în ultimii 20 de ani. Edilul oraşului, Nicolae Robu, a ajuns şi el, în urmă cu puţin timp, la sediul Primăriei.

Dragoş Boţa de la Pressalert.ro a declarat, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că poliţiştii au început să ridice dosarele în original.

"A existat o verificare a Corpului de control al prim-ministrului pe această temă şi ulterior procurorii anticorupţie au început o anchetă. Iniţial s-au cerut o serie de documente de la primărie, însă se pare că răspunsul primit nu i-a mulţumit pe procurori, aşa că în această dimineaţă procurorii au început percheziţiile pentru a ridica în original toate documentele", a spus Dragoş Boţa.

"Anchetatorii au nevoie de documente în original, pentru că în unele cazuri s-a stabilit ca s-au dat declaraţii în fals(...). Deocamandată nu se vor ridica persoane pentru audieri", a mai spus jurnalistul.

×
Subiecte în articol: DNA procurorii DNA retrocedari
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close