Antena 3 CNN Actualitate Percheziții la casa ”Regelui Cioabă” din Brașov | Peste 100 kilograme de plumb, confiscate: ”Probabil vecinii au făcut o sesizare”

Percheziții la casa ”Regelui Cioabă” din Brașov | Peste 100 kilograme de plumb, confiscate: ”Probabil vecinii au făcut o sesizare”

Peste 100 de kg de plumb și o instalație de prelucrare a metalului au fost confiscate de Garda de Mediu în urma descinderilor făcute la reşedinţa ”Regelui Cioabă” din Braşov.

de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Mai 2024   •   09:50

În cursul zilei de marți, Jandarmeria și Garda de Mediu au fost în control la mai multe locații din Sibiu, printre care și la domiciliul lui Dorin Cioabă, autointitulat rege al romilor. 

În fața jurnaliștilor, Daniel Cioabă a mărturisit că, cel mai probabil, vecinii au fost cei care i-au sesizat pe oamenii legii din cauză că ar fi dat foc la unele obiecte vechi în gospodărie.

”Da, au fost (n.r. percheziții), nu știu, au fost din partea unei sesizări. Noi am făcut ceva curățenie prin curte și s-au mai ars unele lucruri vechi și probabil vecinii au făcut o sesizare că facem fum și poluăm mediu.

Niște cenușă ce era, niște deșeuri de prin curte, ce am ars. Mi-au dat o amendă așa simbolic acolo, care mi s-au adus la cunoștință că n-avem voie să facem anumite lucruri. Ne-au spus niște chestii noi pe care nu le știam, s-au mai schimbat legile între timp, totul este în regulă”, a spus Daniel Cioabă, pentru Antena 3 CNN.

 

 

×
Subiecte în articol: Regele Cioaba perchezitii Brașov plumb
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
O fată de 17 ani și un tânăr de 24, găsiți morți într-un hotel din București
x close