Antena 3 CNN Actualitate Milioane de români vor primi bani de la Guvern, în august. Premierul Ciolacu: „Acordăm o nouă tranșă de 250 de lei”

Milioane de români vor primi bani de la Guvern, în august. Premierul Ciolacu: „Acordăm o nouă tranșă de 250 de lei”

marcel ciolacu
Premierul Marcel Ciolacu, la Guvern. Sursa foto: Guvernul României
de Mia Lungu    |    18 Iul 2024   •   12:15

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, că milioane de români vor primi un ajutor de la Guvern de 250 de lei, în luna august, pentru alimente și mese calde.

„Acordăm o nouă tranșă de 250 de lei, pentru produse alimentare și mese calde. Peste 2 milioane și jumătate de persoane, adică pensionarii cu venituri mai mici de 2.000 de lei lunar și persoanele cu dizabilități, vor încasa bani în august.

Bugetul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene primește în plus aproape 650 de milioane de lei pentru a susține această măsură.”, a anunțat prim-ministrul Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Pensionarii cu venituri mici primesc în august 250 de lei pe cardurile pentru alimente

Acordăm o nouă tranșă de 250 de lei, pentru produse alimentare și mese calde. Peste 2 milioane și jumătate de persoane, adică pensionarii cu venituri mai mici de 2.000 de lei lunar și persoanele cu dizabilități vor încasa bani în august. Bugetul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene primește în plus aproape 650 de milioane de lei pentru a susține această măsură.

Posted by Marcel Ciolacu on Thursday 18 July 2024

Ciolacu: Suplimentăm sumele pentru sprijinirea producătorilor agricoli prin subvenţionarea accizei la motorină

Guvernul urmează să suplimenteze în şedinţa de joi sumele pentru sprijinirea producătorilor agricoli prin subvenţionarea accizei la motorină şi susţinerea investiţiilor în creşterea porcilor şi în sectorul avicol.

"Suplimentăm sumele pentru sprijinirea producătorilor agricoli prin subvenţionarea accizei pentru motorina utilizată în agricultură şi prin susţinerea investiţiilor în creşterea porcilor şi în sectorul avicol.

Alocăm Ministerului Agriculturii 270 de milioane în credite de angajament şi peste 570 de milioane de lei în credite bugetare", a anunţat prim-ministrul Marcel Ciolacu.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close