Antena 3 CNN Actualitate Pedepse exemplare pentru hoţii maşinii lui Hrebenciuc Jr.: Până la 18 ani de închisoare

Pedepse exemplare pentru hoţii maşinii lui Hrebenciuc Jr.: Până la 18 ani de închisoare

Pedepse exemplare pentru hoţii maşinii lui Hrebenciuc Jr.: Până la 18 ani de închisoare
Foto: Mediafax
21 Ian 2011   •   10:38

Trei bărbaţi acuzaţi de furtul mai multor autoturisme de lux, printre care şi cea a lui Victor Hrebenciuc, au primit pedepse fără precedent pentru o astfel de infracţiune. Cea mai mare pedeapsă a fost de 18 ani de închisoare. Decizia poate fi atacată la Curtea de Apel, arată Adevărul.

Cei trei bărbaţi, Ştefan Mărgean, zis „Fănoiu", (22 de ani), Paul Sorin Mihalache (23 de ani) şi Marian Coman (21 de ani), au primit pedepse cuprinse între patru şi 18 ani de închisoare. Aceştia au fost condamnaţi pentru furtul a şase maşini de lux - BMW X6, Jaguar X Type, BMW 630i, Audi A4, Mercedes E220 şi BMW 325.

BMW-ul de 80.000 al lui Andrei Hrebenciuc a fost furat la 25 aprilie 2009, de Paul Sorin Mihalache din apropierea Parcului Cişmigiu. Bărbatul a profitat de neatenţia proprietarului care lăsase cheile în contact, s-a urcat la volan şi a demarat.

Autorităţile au găsit maşina, trei zile mai târziu, abandonată în sectorul 5 al Capitalei. Mihalache a fost condamnat pentru această faptă la 10 ani de închisoare.

×
Subiecte în articol: inchisoare hoti
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close