Antena 3 CNN Actualitate Pe urmele Andreei Marin. Gică Hagi, numit ambasador UNICEF în România

Pe urmele Andreei Marin. Gică Hagi, numit ambasador UNICEF în România

Pe urmele Andreei Marin. Gică Hagi, numit ambasador UNICEF în România
29 Sep 2008   •   16:23

Într-o ceremonie care a avut loc, luni, la Casa ONU din Bucureşti, fostul internaţional Gheorghe Hagi a fost numit ambasador UNICEF în România. ?Suntem în faţa unui parteneriat în care faptele sunt foarte importante şi vorbele mai puţin. Când este vorba de copii, ştiţi cu toţii că eu am fost mai sensibil. Copiii au nevoie de sport şi de ajutor din partea celor mari. La fel simţeam şi eu atunci când eram copil. Personal sunt onorat de venirea mea în UNICEF. Sunt pregătit să muncesc alături de ei şi să contribui cu tot ce pot pentru a fi alături de copii. Ajutând copiii azi, ziua de mâine va fi mai bună. Copiii merită orice efort din partea noastră?, a declarat Hagi, citat de Mediafax.
Fostul internaţional a precizat că parteneriatul său cu această organizaţie nu va fi afectat de o eventuală preluare a conducerii tehnice a vreunei echipe de fotbal. În acelaşi timp, reprezentantul UNICEF în România, Edmond McLoughney, este optimist în ce priveşte colaborarea cu Gheorghe Hagi. ?Este o onoare pentru mine să-l cunosc şi mă bucur foarte mult că el a înţeles perfect ce înseamnă să faci ceva pentru a schimba situaţia copiilor. Împreună vom putea pune la curent mult mai multă lume cu problemele copiilor din toată lumea. Hagi ne va ajuta foarte mult, iar el se alătura altor nume mari din lumea fotbalului mondial?, a precizat Edmond McLoughney.
Printre aceste ?nume mari? precizate de McLoughney se numără brazilianul Ronaldinho (AC Milan), camerunezul Samuel Eto'o (FC Barcelona), englezul David Beckham (LA Galaxy), galezul Ryan Giggs (Manchester United) şi italianul Francesco Totti (AS Roma). În România, cea mai cunoscută personalitate care a fost numită ambasador UNICEF este Andreea Marin Bănică.
În noua sa calitate, Hagi va susţine proiectele şi campaniile UNICEF, va promova drepturile copiilor şi va atrage atenţia asupra nevoilor copiilor defavorizaţi. Fostul internaţional va sprijini UNICEF şi în cadrul uneor activităţi de strângere de fonduri pentru proiectele organizaţiei, precizează Mediafax.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gheorghe Hagi UNICEF Andreea Marin
Cele mai noi știri
Parteneri
x close