Antena 3 CNN Actualitate Patru oameni au murit pe vaporul care a luat foc în şantierul naval Midia

Patru oameni au murit pe vaporul care a luat foc în şantierul naval Midia

incendiu pe o nava
Un incediu a izbucnit pe un vapor aflat în şantierul naval Midia FOTO: info-sud-est.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Aug 2024   •   15:20

Un incendiu a izbucnit joi după amiază la un vapor aflat în reparații pe şantierul naval Midia, din judeţul Constanţa. Patru persoane, surprinse în interior, au murit.

ACTUALIZARE 17.40 Alte două persoane au fost scoase fără viață din incendiul izbucnit pe vapor, au anunțat pompierii.

ACTUALIZARE 17.00 Două dintre persoanele care au rămas prinse în interior după izbucnirea flăcărilor au fost găsite moarte.

„Au fost identificate până acum două victime, din păcate prezintă leziuni incompatibile cu viața. Continuăm căutarea”, a transmis ISU Constanța.

Știrea inițială

Pompierii au trimis pe șantier şase maşini de stingere şi echipaje SMURD, ulterior fiind trimise şi o Unitate de Terapie Intensivă Mobilă şi o autospecială de stingere cu praf şi azot. Echipele de căutare au intervenit pentru a găsi patru persoane care s-ar putea afla în interior.

„Intervenim pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o navă aflată în reparaţii, la cheu, în şantierul naval Midia. Forţele alocate sunt următoare: 6 maşini de stingere, o autoscară, 2 SMURD şi o autospecială pentru transport personal şi victime multiple. Colegii au realizat dispozitive de căutare/salvare a 4 persoane posibil surprinse la interior”, a precizat ISU Constanţa, potrivit news.ro.

Dispozitivul de intervenţie a fost suplimentat cu o Unitate de Terapie Intensivă Mobilă şi o autospecială de stingere cu praf şi azot.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au anunţat joi după amiază că pompierii au fost solicitaţi să intervină după ce a izbucnit un incendiu la un vapor aflat în şantierul naval Midia.

×
Subiecte în articol: incendii Șantierul Naval Midia şantiere
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close