Antena 3 CNN Actualitate Patru oameni au fost reţinuţi în urma scandalului de la Iaşi

Patru oameni au fost reţinuţi în urma scandalului de la Iaşi

Patru oameni au fost reţinuţi în urma scandalului de la Iaşi
22 Mar 2009   •   16:27

Ore în şir de audieri în cazul celor două clanuri de interlopi care s-au încăierat vineri noaptea intr-un club din Iaşi. Poliţia a identificat, cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, patru dintre pesoanele care au început scandalul, care au fost deja reţinute. Acestea sunt acuzate, printre altele, de ultraj contra unelor moravuri, vătămare corporală gravă şi de uz ilegal de armă.

La sediul poliţiei au fost aduşi pentru audieri peste 25 de oameni direct implicaţi în conflict sau martori la incident.

Nouă persoane au fost rănite şi au ajuns la spital vineri noapte, în urma unei altercaţii care a avut loc într-un club ieşean. Scandalul a izbucnit în momentul în care câţiva membri ai clanului Corduneanu, cunoscut în Iaşi, au intrat în club. Acolo au dat peste câţiva rivali mai vechi, din tabăra lui Cătălin Băcăuanu. Cele două grupări îşi dispută de mult timp zonele de influenţă din Iaşi. S-a iscat o încăierare în toată regula, cu pistoale, săbii şi bâte. Agentul de pază care a încercat să-i despartă pe scandalagii, a fost rănit la ochi cu un pistol cu aer comprimat.

Antena 3

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close