Antena 3 CNN Actualitate Patru copii au dispărut, în Constanța: A fost emis Ro-Alert. Poliția cere ajutorul cetățenilor

Patru copii au dispărut, în Constanța: A fost emis Ro-Alert. Poliția cere ajutorul cetățenilor

politia romana
Patru copii între 7 și 12 ani au dispărut, în Constanța. Foto: Getty Images
de Ioana Coman    |    26 Iul 2024   •   22:15

Patru copii din Constanța, cu vârste între 7 și 12 ani, au fost dați dispăruți după ce au plecat de acasă, marți. Autoritățile au transmis un mesaj Ro-Alert.

„La data de 26 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Techirghiol au fost sesizați cu privire la plecarea voluntară a minorilor ȘAIP GELIL, de 7 ani, ȘAIP SERDAL, de 9 ani, ȘAIP BARAN, de 10 ani și MEMET EZEN de 12 ani, toți din localitatea Mereni, județul Constanța”, transmite IPJ.

La data de 23 iulie a.c., minorii au plecat împreună, în mod voluntar, de la adresa de domiciliu, fără a reveni până în prezent.

Semnalmente:

ŞAIP GELIL are 1,10 m înălţime, 20 de kilograme, ochi căprui, păr blond. Acesta purta, la momentul plecării, tricou şi pantaloni de culoare neagră.

ŞAIP SERDAL are 1,30 m înălţime, ochi căprui, păr blond, faţa ovală.

ŞAIP BARAN are 1,45 m înălţime, ochi căprui, păr blond, faţa ovală. La momentul plecării era îmbracat cu un tricou albastru şi pantaloni tip blue-jeans de culoare albastră.

MEMET EZEN are 1,50 m înălţime, ochi căprui, păr şaten, faţa ovală. La momentul plecării era îmbracat cu un bluzon negru cu imprimeuri şi pantaloni gri.

”Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 sau Dispeceratul I.P.J. Constanţa, tel. 0241.611.364”, a mai transmis Poliţia care a emis o alertă ”dispariţie copil”.

×
Subiecte în articol: copii disparuti Constanța ro-alert
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close