Antena 3 CNN Actualitate Patru copii în spital. S-au ferit de câinii din curtea şcolii şi au fost răniţi de grilajul unei ferestre

Patru copii în spital. S-au ferit de câinii din curtea şcolii şi au fost răniţi de grilajul unei ferestre

Patru copii în spital. S-au ferit de câinii din curtea şcolii şi au fost răniţi de grilajul unei ferestre
13 Sep 2009   •   17:33

Patru copii au ajuns la spital cu răni la cap şi la picioare după ce s-au rănit în curtea unei şcoli din Galaţi. Grilajul pe care ei se urcaseră de teama unor câini s-a prăbuşit peste ei. Trei dintre copii sunt internaţi la Spitalul de Urgenţă Galaţi, iar cel de-al patrulea a fost adus la Bucureşti. Cei patru micuţi obişnuiau să se joace în curtea Liceului de Artă ?Dimitrie Cuclin?. Părinţii copiilor povestesc că aceştia s-au speriat de un câine şi atunci, ca să scape, s-au urcat pe gratiile de la geam. Sub greutatea lor, grilajul a cedat şi s-a prăbuşit peste toţi patru.

Directorul liceului regretă ce s-a întâmplat şi crede că nenorocirea nu s-ar fi produs dacă ar fi fost bani mai mulţi pentru investiţii.

Trei dintre copii sunt internaţi în secţia de neurochirurgie a Spitalului de Urgenţă "Sf. Apostol Andrei", iar cel de-al patrulea, aflat în stare gravă, a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Bagdasar Arsenie din Bucureşti.

Medicii spun că cei trei copii internaţi in spitalul din Galaţi sunt în afara oricărui pericol. Ei vor mai rămâne internaţi câteva zile sub supraveghere medicală.

Antena 3

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close