Antena 3 CNN Actualitate Patru copii au fost răniți grav într-un parc de distracții din Hunedoara, după ce cablul tirolianei s-a rupt. Elicopterul SMURD intervine

Patru copii au fost răniți grav într-un parc de distracții din Hunedoara, după ce cablul tirolianei s-a rupt. Elicopterul SMURD intervine

elicopter smurd
Patru copii răniți grav într-un parc de distracții din Hunedoara. Sursă foto: Agrepres
de Andreea Borboros    |    09 Iul 2024   •   14:59

Patru copii au fost răniți într-un parc de distracții. Un elicopter SMURD intervine la această oră. Este vorba despre un accident grav care a avut loc într-un parc din localitatea Râu de Mori, județul Hunedoara. 

Cei patru copii ar fi căzut de la o înălțime de peste doi metri după ce cablul tirolianei a cedat. 

Cei patru copii, doi băieți și două fete, au suferit multiple traumatisme și au fost transportați de urgență la spital. 

Unul dintre aceștia a fost preluat de elicopterul SMURD, suferind traumatisme la nivelul coloanei vertebrale. 

Doi dintre copii au fost transportați la spitalul din Hunedoara, ceilalți doi fiind duși la spitalul din Deva. 

”La data de 9 iulie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hațeg au fost sesizați, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că într-un parc de agrement din localitatea Sânpetru, județul Hunedoara, patru copii ar fi căzut de pe o tiroliană aflată în incinta parcului. 

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că patru copii, cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani, în timp ce se aflau în incinta parcului, însoțiți de către părinți, ar fi căzut de pe o tiroliană de la aproximativ 3 m.

Victimele au fost preluate și transportate de către echipajele medicale la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. 

În cauză, polițiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, se arată în comunicatul poliției. 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close