Antena 3 CNN Actualitate Pățania bizară a unui turist român în Thassos: "Chiar să nu fi văzut 3 oameni că am lăsat-o așa?"

Pățania bizară a unui turist român în Thassos: "Chiar să nu fi văzut 3 oameni că am lăsat-o așa?"

Un turist român a avut parte de o întâmplare bizară, în timp ce se afla în vacanță în insula grecească Thassos. Omul visa să aibă parte de un sejur ferit de incidente nefericite.

economisim bani vacanta grecia costa bere plin masina
Pățania bizară a unui turist român în Thassos: "Chiar să nu fi văzut 3 oameni că am lăsat-o așa?" Sursa foto: pixabay
de Gabriel Dano    |    02 Sep 2022   •   00:07

Pe grupurile de Facebook destinate persoanelor care aleg să își petreacă vacanță în Grecia, românii povestesc pățaniile lor. De această dată, un turist român a relatat o poveste care i-a uimit pe toți internauții de pe grupul respectiv. Acesta a fost, la rândul său, absolut mirat că așa ceva poate fi posibil.

Turistul a povestit că și-a găsit mașina deschisă în locul în care a parcat-o. Primul gând a fost, evident, că hoții l-au prădat și l-au lăsat fără lucrurile de valoare. După ce a verificat autoturismul cu minuțiozitate, a constatat că, de fapt, nu îi lipsește absolut nimic.

Atunci a luat în calcul și posibilitatea ca el să fi fost de vină. Mai exact, a lăsat portiera stânga deschisă, chiar dacă apăsase pe cheie pentru a încuia autovehiculul.

„Cam așa am găsit mașina în această seară la Orange Beach, Sithonia. Primul gând – ni s-a spart mașina. Căutăm repede ce ar fi fost de valoare – mai mult acte. Toate la locul lor! Mașina era blocată deci pe cheie am apăsat – chiar să nu fi văzut 3 oameni că aș fi lăsat o ușă deschisă, mai ales că am plecat pe partea cu ușa?

Așadar, întrebarea zilei: nu sunt hoți pe-aici sau e o zonă suficient de aglomerată încât să fi considerat orice potențial curios că proprietarul e pe-aproape?”, se a postat românul pe Facebook.

×
Subiecte în articol: turist Grecia thassos
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close