Antena 3 CNN Actualitate Părinţii s-au îngrozit de ce au primit copiii la şcoală. Protecţia Consumatorului a fost anunţată imediat

Părinţii s-au îngrozit de ce au primit copiii la şcoală. Protecţia Consumatorului a fost anunţată imediat

Părinţii s-au îngrozit de ce au primit copiii la şcoală. Protecţia Consumatorului a fost anunţată imediat
Foto: blogs.telegraph.co.uk
16 Oct 2012   •   11:14

Elevii de la o şcoală din Galaţi au primit pachete de lapte cu viermi. Profesorii au oprit imediat distribuţia pachetelor şi au anunţat de urgenţă Oficiul pentru Protecţia Consumatorului. Firma care a adus produsele a fost amendată cu 8.000 de lei.

Cinci elevi au fost la un pas să consume produsele pline de paraziţi. Din fericire însă, profesorii au observat la timp viermii şi au retras cutiile de lapte.
 
Cadrele didactice au anunţat de urgenţă Oficiul pentru Protecţia Consumatorului care a trimis două echipe de control. Una la şcoala din Cuza Vodă şi una la depozitul societăţii care se ocupă de distribuţia laptelui.

Toate cutiile au fost retrase din şcoală, iar probele de lapte au fost trimise la laborator pentru analize. Firma din Brăila care a distribuit laptele a fost amendată cu 8.000 de lei. Contractul de distribuţie nu a fost reziliat deocamdată.

Un contract similar cu firma brăileană a mai fost reziliat şi în 2005, pentru că nu respecta condiţiile stabilite. Dar pentru că legea permite, aceeaşi firmă a mai caştigat o dată acest drept.






×
Subiecte în articol: lapte protectia consumatorului
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close