Antena 3 CNN Actualitate Părinţii fetiţei maltratate din Alba au fost arestaţi

Părinţii fetiţei maltratate din Alba au fost arestaţi

Părinţii fetiţei maltratate din Alba au fost arestaţi
09 Aug 2007   •   12:05

Părinţii fetiţei din Alba, maltratată şi muşcată de şobolani au fost reţinuţi de Poliţie. Aceştia au fost prezentaţi la Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, care a decis ca cei doi să fie arestaţi preventiv pentru 29 de zile. Copila a fost găsită de o echipă de asistenţi sociali, din întâmplare, în condiţii mizere într-o anexă a casei părinteşti, la începutul lunii august. Avea trupul plăpând plin de urme de violenţă şi muşcături de şobolan. Părinţii nici măcar nu erau acasă. Erau în schimb cei patru fraţi, toţi minori, cel mai mic de doar şapte luni.

Fata a ajuns la Alba, la spital, unde cazul ei a şocat medicii. ?Este un caz cum rar am văzut. Mulţi dintre colegii mei spun că nici nu au mai văzut aşa ceva. Un copil agresionat, un copil care a trăit în nişte condiţii mai mult decât mizere. Drept dovadă sunt semnele lăsate de statul în urina şi fecalele proprii, agresionată, bătută probabil cu o bâtă, hematoame multiple, muşcată de rozătoare?, spunea directorul spitalului.

În timpul şederii sale în Spitalul de Chirurgie din Cluj-Napoca, fetiţa cerea doar pâine şi apă şi să fie legată cu lanţul de gât.

Antena3.ro

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close