Antena 3 CNN Actualitate Părinţii copilului bătut fără milă, în parcul de lângă Timiş, şi-au retras plângerea. Ce au făcut autorităţile

Părinţii copilului bătut fără milă, în parcul de lângă Timiş, şi-au retras plângerea. Ce au făcut autorităţile

Părinţii copilului bătut fără milă de parinţii unui bebeluş lovit de o minge pe terenul de joacă şi-au retras plăngerea şi s-au împăcat cu ceilalţi părinţi. Cazul a fost anulat şi nu se vor mai aplica sancţiuni pentru lovire şi alte violenţe, chiar dacă băiatul lovit şi-a rupt clavicula după ce a fost trântit la pământ de tatăl furios.

o_1ehkqcbrr1tkd19bufdr1t231mgab.jpg
Sursa foto: radiooltenia.ro
de Claudia Popovici    |    07 Sep 2020   •   20:50

Reamintim că în data de 3 septembrie, un copil de trei ani din Timiş, lăsat nesupravegheat, a ajuns într-un parc unde erau mai mulţi copii şi a fost lovit din greşeală de o minge.

Atunci, părintii bebeluşului, care îl căutau, au auzit zgomot şi au venit în parc, după care l-au bătut pe băiatul care l-ar fi lovit cu mingea pe cel mic.

Mama copilului l-a bătut pe băiatul de 13 ani cu pumnii, palmele, şi chiar s-a urcat pe el când acesta era deja la pământ. A urmat tatăl copilului, care l-a lovit şi el pe băiat. Bărbatul l-a luat pe copil şi l-a ridicat în aer, apoi l-a aruncat, după cum se poate vedea în video. Băiatul cade în cap şi ajunge la spital cu clavicula ruptă.

Poliţilştii au întocmit atunci dosar penal pentru lovire şi alte violenţe pe care, ulterior, au fost nevoiţi să îl anuleze pentru că, "părinţii celor doi minori s-au împăcat, iar plângerea depusă la Poliţie a fost retrasă. În aceste condiţii cazul a fost anulat", au declarat reprezentanţii IPJ Timiş pentru opiniatimisoarei.ro.

×
Subiecte în articol: copil batut Timis
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close