Antena 3 CNN Actualitate Părinţii avocatei dispărute au primit informaţia că fata lor e în viaţă (VIDEO)

Părinţii avocatei dispărute au primit informaţia că fata lor e în viaţă (VIDEO)

Părinţii avocatei dispărute au primit informaţia că fata lor e în viaţă <font color=red>(VIDEO)</font>
01 Oct 2007   •   22:07

Cazul avocatei dispărute la Braşov se complică: părinţii femeii spun că au primit un telefon anonim. Un necunoscut i-ar fi sunat să le spună că fiica lor este în viaţă. Anonimul susţine că femeia nu le poate vorbi deocamdată, pentru că nu se simte în siguranţă. Mai mult, el ar fi precizat şi că femeia a fost înjunghiată, dar a supravieţuit, iar acum este foarte speriată şi nu are încredere decât în mama sa. Femeia a primit astfel asigurări că Elodia îi va telefona de îndată ce se va simţi în siguranţă.

Părinţii Elodiei Ghinescu i-au informat luni pe anchetatori că au primit telefonul anonim. Nu cred însă o iotă din ce li s-a spus de la capătul celuilalt fir. Oamenii bănuiesc că este o înşelătorie, aranjată chiar de ginerele lor, care, cred ei, ar fi plătit pe cineva care să-i sune şi să-i mintă. Cristian Cioacă susţine însă că nu ştie nimic despre acest telefon.

Miercurea trecută, anchetatorii au inclus la dosar o filmare făcută de camera de supraveghere a unei benzinării, chiar în presupusa noapte a dispariţiei. Suspectul purta uniforma de poliţist, iar anchetatorii au crezut că vor găsi pe ea urme de sânge. Mai ales că, spun ei, dacă Cioacă şi-a ucis întradevăr soţia soţia, ar fi avut toate motivele să poarte uniformă ca să nu fie oprit de patrulele de poliţie.

Au luat însă cu întârziere probele, iar hainele ar fi putut fi spălate de mai multe ori între timp. Bănuielile lor au primit confirmare: nu au putut să preleveze sau să evidenţieze cu luminol nicio posibilă urmă de sânge.

Cât despre cauciucurile descoperite vineri, anchetatorii spun că nu îi aparţin lui Cristian Cioacă, ci au fost arse şi abandonate în locul în care au fost găsite. Între timp, căutările Elodiei Ghiginescu s-au extins în judeţul Argeş pe raza Drumul National 73 Braşov Piteşti.

NOI INDICII ÎN CAZUL AVOCATEI DISPĂRUTE LA BRAŞOV:

Observator

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close