Antena 3 CNN Actualitate Parcuri din Sectorul 4 al Capitalei, evacuate înainte de vijeliile cu grindină

Parcuri din Sectorul 4 al Capitalei, evacuate înainte de vijeliile cu grindină

La ora 17:00, două parcuri importante din Capitală vor fi evacuate din cauza vijeliilor cu grindină prognozate de meteorologi. E vorba despre parcurile Lumea Copiilor şi Orășelul Copiilor, din Sectorul 4.

Parcuri din Sectorul 4 al Capitalei, evacuate înainte de vijeliile cu grindină
Sursa foto: Primăria Sectorului 4/Facebook
de Andreea Ştefan    |    05 Aug 2021   •   16:31

Măsuri speciale de siguranță în Sectorul 4, urmare a avertizării de vreme severă, emisă de meteorologi pentru Capitală.

Începând de astăzi, de la ora 17:00 și până mâine dimineață la ora 06:00, Primaria Sectorului 4 închide cele două parcuri pe care le administrează, Lumea Copiilor, respectiv Orășelul Copiilor, pentru a evita eventualele accidentări ale persoanelor care se plimbă și se relaxează în cele două parcuri, cauzate de vremea severă.

”Este o măsură specială de siguranță pe care Primăria Sectorului 4 o ia, prin închiderea celor două parcuri pe care le are în administrare, Parcul Lumea Copiilor, respectiv Orășelul Copiilor. Ne gândim în primul rând la siguranța oamenilor”, a declarat la Antena 3 purtătorul de cuvânt al Primăriei Sectorului 4, Violeta Boerescu.

Avertizare meteo de vijelii puternice și ploi torențiale în aproape toată țara, cu rafale de peste 100 km/h

Astăzi, meteorologii au emis un cod portocaliu de vremea rea, cu vijelii și rafale de vânt ce pot atinge 100 de km/oră, cu averse și grindină de mari dimeniuni, valabil până mâine dimineață, la ora 06:00, interval în care sunt de evitat deplasările care nu sunt imperios necesare.

Meteorologii au actualizat joi avertizările de caniculă și au emis noi atenționări Cod galben și portocaliu pentru vremea rea în aproape toată țara.

×
Subiecte în articol: parcuri sectorul 4 Capitală
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close