Antena 3 CNN Actualitate Parcul Natural Văcăreşti are, începând de luna aceasta, un serviciu privat de pompieri și va avea și un sistem de hidranți

Parcul Natural Văcăreşti are, începând de luna aceasta, un serviciu privat de pompieri și va avea și un sistem de hidranți

parc Vacaresti
Parcul Natural Văcărești. Sursa foto: Nicușor Dan/ Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Iul 2024   •   23:30

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că Parcul Natural Văcăreşti are de la începutul acestei luni un serviciu privat de pompieri şi că este în curs de realizare un studiu de fezabilitate pentru un sistem de hidranţi.

De asemenea, au fost reparate aleile principale care erau greu accesibile autospecialelor de intervenţie.

„Parcul Natural Văcărești are de la începutul acestei luni un serviciu privat de pompieri, dotat cu autospecială de stingere a incendiilor.

Suntem în curs de realizare a unui studiu de fezabilitate pentru un sistem de hidranți cu rezervă de apă dedicată, pentru a putea acționa rapid și punctual.

De asemenea, am reparat aleile principale care erau greu accesibile autospecialelor de intervenție sau autoturismelor care efectuează lucrările de întreținere”, scrie edilul general pe Facebook.

? Parcul Natural Văcărești are de la începutul acestei luni un serviciu privat de pompieri, dotat cu autospecială de...

Publicată de Nicușor Dan pe Luni, 15 iulie 2024

Recent, Nicuşor Dan preciza că au fost reparate şi ignifugate foişoarele de observaţie şi că au fost instalate panouri informative noi.

Totodată, a fost realizat un studiu de fezabilitate pentru un sistem de monitorizare cu camere video a întregului areal al parcului.

„Ne dorim ca vizitatorii Parcului Natural Văcăreşti să fie în siguranţă şi să aibă experienţe cât mai plăcute în acest loc unic în Europa”, scria Nicuşor Dan pe Facebook.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close