Antena 3 CNN Actualitate Păpuşă după chipul şi asemănarea Nadiei Comăneci, pusă în vânzare în scop caritabil

Păpuşă după chipul şi asemănarea Nadiei Comăneci, pusă în vânzare în scop caritabil

Păpuşă după chipul şi asemănarea Nadiei Comăneci, pusă în vânzare în scop caritabil
06 Dec 2009   •   23:40

Cea mai mare gimnastă a României, Nadia Comăneci, are de duminică o păpuşă după chipul şi asemănarea ei. Jucăria are 57 de centimetri şi este îmbrăcată într-un costum alb, identic celui pe care Nadia l-a purtat când a luat primul 10.

Nadia Comăneci este mai aproape de români. Păpuşa ei care a văzut lumina zilei în 1976, după victoria de la Jocurile Olimpice de la Montreal, a fost relansată astăzi.

?Este mult mai reuşită decât ce a fost acum 33 de ani, a fost o onoare să am o papuţă pe acea vreme. M-am jucat foarte mult cu păpuşile, am avut o colecţie de 350 de păpuşi când aveam 14-15 ani, unele dintre ele le am şi acum ?, a declarat Nadia Comăneci.

?I-a plăcut gimnastica şi a mers mai departe, a renunţat la păpuşi şi a mers la gimnastica?, a spus Ştefania, mama Nadiei.

Acum s-a întors, dacă se poate spune, la prima ei pasiune. Dar nu a uitat gimnastica. Păpuşa este echipată în trening de culoare albă, iar pe piept poartă steagul României. Exact aşa cum era îmbrăcată atunci când a intrat în Cartea Recordurilor pentru prima notă de zece din istoria gimnasticii.

?Deja am cereri pe Internet si ne gândim să livram această păpuşă şi în străinătate deoarece fondurile vor merge spre gimnastică?, a mai spus nadia Comăneci.

?Nu e chiar ieftină păpuşa, dar dacă te gândeşti că banii aceştia merg către copii şi nu în altă direcţie, atunci merită un efort financiar pentru a avea o asemenea păpuşă mai ales în familiile care au fetiţe. Eu am un băiat şi totuşi îi cumpăr o papuşă?, a spus Cristian Ţopescu.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: gimnastica
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close