Antena 3 CNN Actualitate Panică la Tribunalul din Piteşti. Clădirea, evacuată după declanşarea accidentală a sistemului anti-incendiu

Panică la Tribunalul din Piteşti. Clădirea, evacuată după declanşarea accidentală a sistemului anti-incendiu

Panică la Tribunalul din Piteşti. Clădirea, evacuată după declanşarea accidentală a sistemului anti-incendiu
Foto:a1.ro
07 Mar 2012   •   22:12

Au fost clipe de panică astăzi la Tribunalul din Pitesti. Zeci de oameni au fost evacuaţi, iar pompierii au intervenit alertaţi de sistemul de protecţie împotriva incendiilor. Când au ajuns nu au mai găsit nici fum, nici foc. Doar oameni speriaţi.

Camerele de supraveghere au surprins momentele de panică din Arhiva Tribunalului. Angajaţi sau oameni de rând aflaţi în încăpere au sărit speriaţi când sistemul de protecţie împotriva incendiilor s-a declanşat din senin.

În câteva secunde, întreaga încăpere s-a umplut cu o pulbere densă. Este substanţa extinctoare folosită în loc de apă, pentru a nu distruge documentele.

Oamenii dau buzna spre ieşire. Puţini apucă să îşi ia şi bagajele.

Pompierii au venit însă degeaba.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată cum un bărbat umblă la panoul de control al sistemului anti-incendiu cu câteva secunde înainte de pornirea accidentală. Vina însă nu a fost deocamdată stabilită.

Activitatea Tribunalului Argeş a fost reluată după două ore. Noua clădire a instituţiei a fost dată în folosinţă în urmă cu o lună.



×
Subiecte în articol: Argeş tribunal
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close