Antena 3 CNN Actualitate Panică la staţia de metrou Dristor 1, în urma unui incendiu

Panică la staţia de metrou Dristor 1, în urma unui incendiu

Panică la staţia de metrou Dristor 1, în urma unui incendiu
25 Iun 2008   •   09:16

Accesul călătorilor în staţia de metrou Dristor 1 a fost restricţionat timp de o oră, după ce un incendiu a creat panică pe peron. În jurul orei 8:30, un scurtcircuit la un panou de alimentare cu energie electrică a produs un incendiu, iar fumul dens a pus stăpânire pe staţie. Cei de la Metrorex au chemat pompierii şi până la sosirea echipajelor de intervenţie au decis să evacueze peronul.

Toţi oamenii care se aflau pe peron au fost evacuaţi. Au fost câteva persoane care s-au precipitat, dar nu au existat incidente, precum nici răniţi. Pompierii au intervenit cu stingătoarele din dotare şi au stins în cele din urmă incendiul, însă accesul la staţia Dristor 1 a rămas blocat şi după ce pericolul a fost îndepărtat. Oamenii au fost dirijaţi către staţia de metrou Dristor 2.

Panică la metrou


De menţionat este că metrourile au oprit în tot acest timp la Dristor 1, dar călătorii au fost imediat evacuaţi, nefiind lăsaţi nici măcar să ajungă prin pasajul subteran la Dristor 2. Deşi problema fusese rezolvată, până când fumul de pe peron s-a dispersat, accesul pe peronul staţiei de metrou Dristor 1 a fost restricţionat.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close