Antena 3 CNN Actualitate Panică în tabăra lui Klaus Iohannis. Cum este amenințat statul român

Panică în tabăra lui Klaus Iohannis. Cum este amenințat statul român

o_1cjob5oqk1ct71t7l1bgpjk91acj8.jpg
31 Iul 2018   •   17:17

Prietena de familie dar și de afaceri imobiliare a familiei Iohannis a făcut o notificare către statul român în care amenință voalat instituțiile statului că dacă fac vreo modificare asupra imobilului din Sibiu, domnia sa ar avea toate pârghiile necesare pentru a acționa.

Este vorba despre Rodica Baștea, care informează în notificare sa că a depus o acțiune în instanță cu referire la dreptul de proprietate înscris în cartea funciară a respectivului imobil.

Informația a fost prezentată, marți, de Cătălina Porumbel, la Ediție Specială:

Despre Rodica Baștea se știe că aceasta locuiește în Florida, SUA, loc în care președintele Iohannis își face destul de des vacanțele. Ginerele Rodicăi Baștea – Nicu Borzea – este prieten cu Klaus Iohannis, potrivit Luju.ro.

Informațiile au fost comentate la Antena 3 de Adina Anghelescu:

"Doamna Baștea încearcă acum să facă tot ce este posibil pentru a stopa punerea în executare a scestei decizii, în condițiile în care statul român, prin Ministerul Finanțelor, conform ultimei încheieri, aceea de la recurs, care a făcut ca decizia din 2014 să fie definitivă și irevocabilă, a arătat foarte clar că această casă nu mai avea cum să aparțină nici domnului Baștea, nici soților Iohannis", a spus Adina Anghelescu.

Nici statul român nu stă cu mâinile în sân. Notarul care se ocupă de casele lui Klaus Iohannis este verificat. Informația a fost subiectul unei adrese pe care Ministerul Finanțelor a transmis-o deja Ministerului Justiției.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Cele mai noi știri
Parteneri
x close