Antena 3 CNN Actualitate Pământul se surpă din nou în Slănic Prahova: În asfalt au apărut fisuri. Localnicii sunt în alertă

Pământul se surpă din nou în Slănic Prahova: În asfalt au apărut fisuri. Localnicii sunt în alertă

surpare in slanic prahova
În asfalt au apărut noi fisuri. FOTO: Antena 3 CNN
de Bianca Chirilă    |    12 Aug 2024   •   10:48

Este alertă printre localnicii din Slănic Prahova, după ce în asfalt au apărut noi fisuri exact pe strada unde, în primăvară, șoseaua s-a surpat și zeci de oameni au fost evacuați.

Strada s-a surpat prima dată în luna aprilie. La acel moment s-a format un crater de aproximativ doi metri, pe o suprafață de 60 de metri pătrați, iar zeci de persoane au fost evacuate. O firmă specializată în construcții s-a ocupat în aceste luni de lucrări, iar în urmă cu două săptămâni s-a turnat și ultimul strat de asfalt, însă au apărut noi fisuri, care se extind de la o zi la alta.

Autoritățile au explicat că sunt câteva aspecte de pus la punct și că se va injecta beton în zona respectivă pentru a o stabiliza. Este vorba despre o lucrare care este în garanție și care a fost gândită pentru a putea fi refăcută dacă apar modificări.

De asemenea, autoritățile au mai precizat că, momentan, nu este cazul de evacuări, pentru că se fac în continuare măsurători și verificări.

 

×
Subiecte în articol: Slanic Prahova asfalt oameni evacuati
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close