Antena 3 CNN Actualitate Palatul Victoria, transformat în "florărie" de ziua premierului Emil Boc (VIDEO)

Palatul Victoria, transformat în "florărie" de ziua premierului Emil Boc (VIDEO)

Palatul Victoria, transformat în "florărie" de ziua premierului Emil Boc (VIDEO)
06 Sep 2010   •   21:20

Palatul Victoria s-a transformat, luni, în florărie. Nu de alta, dar este ziua de naştere a premierului. Emil Boc a împlinit luni 44 de ani. Nu vrea concediu de odihnă, nu vrea petrecere, dar cunoscuţii i-au trimis flori şi cadouri.

Toată ziua, zeci de buchete şi coşuri cu flori au fost trimise la biroul lui Emil Boc, din Piaţa Victoriei, de la ministere, primării, agenţii, cabinete parlamentare. Evident, însoţite de felicitări şi cadouri simbolice.

Se spune despre premier că nu îi place să primească daruri scumpe, ci doar simbolice. Şi că vrea să nu ştie lumea că e ziua lui. Ţine să o petreacă doar cu familia şi prietenii apropiaţi. Dar luni şi-a început ziua cu şedinţa coaliţiei, la ora nouă, la Guvern. Adriean Videanu, Attila Cseke, Marko Bela au avut privilegiul să-i ureze, personal La mulţi ani. Şi colegii de la Guvern.

Florile pentru premier, lăsate la registratură sau la cabinet, au stârnit admiraţia trecătorilor. Erau voluminoase, colorate şi ambalate pretenţios. Şi despre ce era în pungi se fac multe presupuneri. Elena Udrea a vorbit public despre cadoul ei - gem de la Topoloveni. Unul cu proprietăţi speciale.

Dacă tot e o zi normală, de muncă şi nu una specială, Emil Boc s-a dus şi la partid.

S-a dus la o şedinţă cu colegii. Şi inevitabil, să primească alte urări, flori şi cadouri simbolice.

Observator

 

×
Subiecte în articol: Emil Boc palatul victoria
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close