Antena 3 CNN Actualitate Palatul lui Gigi Becali, luat cu asalt înainte de Paști! Oamenii au venit să participe la tradiționala împărțire de "cash"

Palatul lui Gigi Becali, luat cu asalt înainte de Paști! Oamenii au venit să participe la tradiționala împărțire de "cash"

Mai mulți oameni l-au așteptat luni dimineață pe Gigi Becali în fața palatului său din apropiere de Piața Victoriei. Iar motivul este unul cât se poate de simplu: latifundiarul a făcut o tradiție din a împărți bani celor nevoiași, chiar la poarta casei sale.

o_1f3ld4jtd43u44tdgo16oupehb.jpg
sursa foto: Sport.ro
de Gabriel Dano    |    19 Apr 2021   •   18:50

De această dată, însă, când a ieșit din curte la volanul mașinii sale de lux, Gigi Becali a ignorat pur și simplu cele câteva zeci de persoane aflate în fața locuintei sale aflate la mică distanță de Piața Victoriei din Capitală.

Potrivit surselor www.sport.ro, Becali nu a mai coborât din bolid, așa cum obișnuia să facă în trecut. Le-a făcut însă semn oamenilor să se dea din fața sa. Cei veniți să primească ceva de la milionar au fost nevoiți să plece cu mâna goală.

Becali, mărturisire-șoc: Am descărcat o basculantă de bani în curte și i-am acoperit cu celofan, că mi-era teamă să nu plouă și să-i ude

Caderea regimului comunist, in 1989, l-a gasit pe Gigi Becali cu o avere de 3 milioane de lei (aproxi- mativ 150.000 de dolari), suma cu care putini se puteau lauda, tinand cont de restrictiile impuse de lege pe vremea dictatorului Nicolae Ceausescu.

Prima afacere a lui Gigi Becali facuta imediat dupa Revolutie a fost aducerea, din Turcia, de blugi si tricouri. "Cand toata lumea se ducea la turci sa ia 2-3 perechi de blugi, eu aduceam cu tirurile. Ii bagam direct in en-gros-uri iar banii ii primeam pe loc" isi aduce aminte Gigi Becali.

Apropiati ai latifundiarului povestesc cum intr-o zi, dupa ce primise bani de la mai multe en-gros-uri pe care le aprovizionase cu haine aduse de la Turci, Gigi Becali a venit acasa, intr-o seara, cu o basculanta de bani. "I-am descarcat in curte, pentru ca nu aveam unde sa-i pun, m-am dus in casa, am luat o folie de celofan si i-am acoperit, pentru ca mi-era teama sa nu ploua peste noapte si sa-i ude", a rememorat latifundiarul din Pipera episodul muntelui de bani din curte.

 

×
Subiecte în articol: Gigi Becali
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close