Antena 3 CNN Actualitate Pâinea din magazinele unui mare retailer, retrasă după suspiciuni de contaminare. Ce trebuie să facă cei care au cumpărat sortimentul

Pâinea din magazinele unui mare retailer, retrasă după suspiciuni de contaminare. Ce trebuie să facă cei care au cumpărat sortimentul

felii de paine
Un mare retailer care operează în România a rechemat în magazine un sortiment de pâine suspect de contaminare. Sursă foto: Getty Images
de Georgiana Adam    |    24 Sep 2024   •   17:35

Un lot dintr-un sortiment de pâine comercializat în magazinele unui mare retailer care operează în România a fost retras de la vânzare.

Motivul: există suspiciune de contaminare cu corp străin. 

Retailerul Auchan a postat un anunț în acest sens pe site-ul Autorității Naționale Sanitară Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, ANSVSA.

Cei care au cumpărat produsul sunt sfătuiți să nu îl consume și să îl returneze pentru restituirea contravalorii.

"Grupul Auchan efectuează rechemarea produsului Auchan Toast cu faină integral 600g. Motivul retragerii: suspiciune de contaminare cu corp străin", spune anunțul de pe site-ul instituției citate.

Persoanele care au achiziționat sortimentul nominalizat sunt rugate să îl returneze la Serviciul Clienți din magazinul Auchan de unde l-au cumpărat. 

În acest caz, ei vor primi înapoi contravaloarea mărfii.  Retailerul menționează că prezentarea bonului fiscal nu este necesară.

Doar produsele cu data de expirare 01.10.2024 care fac parte din lot 74 sunt vizate de rechemare.

Detaliile produsului sunt: AUCHAN RR TOAST INTEGRAL 600 g EAN 5949084017052 lot 74, data de expirare 01.10.2024.

×
Subiecte în articol: pâine Auchan contaminare rechemare
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close