Antena 3 CNN Actualitate Caz revoltător la spitalul "Victor Babeş": un pacient internat la ATI a murit după ce a fost detubat din greşeală

Caz revoltător la spitalul "Victor Babeş": un pacient internat la ATI a murit după ce a fost detubat din greşeală

O femeie care se afla internată în secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă a spitalului Victor Babeş din Capitală a murit, joi, după ce a fost detubată de un angajat al spitalului, indică surse Antena 3.

Caz revoltător la spitalul "Victor Babeş": un pacient internat la ATI a murit după ce a fost detubat din greşeală
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    10 Dec 2020   •   23:25

Ar fi vorba despre un brancardier, care a acţionat astfel din greşeală. Acesta ar fi trebuit să ia din salon un pacient care decedase cu puţin timp în urmă, însă l-a încurcat și astfel a ajuns să o dezintubeze pe femeie.

Incidentul a fost confirmat de managerul de la "Victor Babeș", care a precizat că a fost anunțată poliția.

La rândul său, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a comunicat, joi seară, că a fost informată că cu privire la decesul unei persoane internate într-un spital din sectorul 3.

Având în vedere că subzistă suspiciuni cu privire la cauza decesului, Serviciul Omoruri a declanșat verificări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

Se efectuează activități investigative și de cercetare penală, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, urmând a fi dispusă și necropsia, menţionează instituţia citată.

×
Subiecte în articol: victor babes pacient dezintubat
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close