Antena 3 CNN Actualitate Oraşul din România unde Tesla a anunţat ca va instala un Supercharger

Oraşul din România unde Tesla a anunţat ca va instala un Supercharger

Un oraş din România a primit suficient de multe voturi, astfel încât Tesla a anunţat că va instala un Supercharger, respectiv o staţie de încărcare rapidă.

tesla supercharger
Oraşul din România unde Tesla a anunţat ca va instala un Supercharger Sursa foto: X | TeslaCharging
de Alin Tarnovschi    |    29 Oct 2023   •   00:00

Tesla a stabilit, într-o postare pe X, după o perioadă de vot, următoarele locaţii din lume unde va instala noi staţii de încărcare Supercharger. În total, 15 locaţii au fost declarate câştigătoare, iar la final, reprezentanţii Tesla au mai adăugat alte cinci locaţii, numărul ridicându-se astfel la 20.

Printre cele 20 de locaţii în care Tesla va instala staţiile de încărcare rapidă se numără şi un oraş din România, care a reuşit să obţină 16.451 de voturi.

În România, Tesla a instalat deja mai multe staţii Supercharger în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Piteşti, Sibiu şi Timişoara.

Câştigătorul de anul acesta este Braşov. Drept urmare, Tesla urmează să instaleze noul Supercharger în Oraşul de sub Tâmpa, în timp ce procesul de vot continuă.

Potrivit tesla.com, alte oraşe din România se luptă pentru o nouă staţie de încărcare rapidă, printre acestea, cu cele mai multe voturi în prezent, numărându-se Bacău, Iaşi, Deva şi Focşani.

×
Subiecte în articol: tesla Supercharger Brașov
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close