Antena 3 CNN Actualitate Operaţiunea Bordura. Capitala se umple de vechituri

Operaţiunea Bordura. Capitala se umple de vechituri

Operaţiunea Bordura. Capitala se umple de vechituri
09 Mar 2007   •   21:31

Schimbarea bordurilor în Capitală e o afacere bănoasă, numai că mai nou nu se mai schimbă borduri vechi cu borduri noi, ci borduri vechi cu alte borduri şi mai vechi. Câştigă din această afacere cine e la putere. Locuitorii Sectorului 6 din Capitală asistă de câteva zile la o lucrare de reabilitare a carosabilului pe care nu reuşesc să o înteleagă.

Cristian Popescu, consilier la Primăria Sectorului 6, a venit să vadă despre ce este vorba şi a povestit cum bordurile vechi sunt duse pe o altă stradă, de unde se aduc alte borduri... la fel de vechi. ?O asemenea lucrare este de domeniul a câteva miliarde bune. Este o bătaie de joc la adresa cetăţeanului?, a declarat Cristian Popescu.

Firma care se acupă de aşa-zisa cosmetizare aparţine soţului senatoarei PD Cornelia Cazacu. Contactat telefonic, parlamentarul a rugat politicos să nu mai fie deranjat cu întrebări legate de afacerile firmei. De cealaltă parte, autorităţile primăriei Capitalei au refuzat să explice care este rolul acţiunii de pe strada Sibiu, acţiune realizată, de altfel, pe bani publici.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close