Antena 3 CNN Actualitate One Mamaia Nord, ansamblul rezidenţial exclusivist care beneficiază de toate avantajele unei clădiri verzi

One Mamaia Nord, ansamblul rezidenţial exclusivist care beneficiază de toate avantajele unei clădiri verzi

Conceptul boutique abordat de către dezvoltator pentru One Mamaia Nord reprezintă siguranţa calităţii în materie de locuire la malul mării. Fie că vorbim de locuinţe de vacanţă, fie de unele permanente.

de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Iun 2023   •   11:41

Situat în cea mai căutată zonă a staţiunii Mamaia, complexul rezidenţial este înconjurat de plaje şi restaurante şi beneficiază de acces direct la plaja privată.

"One Mamaia Nord este situat în cea mai dorită zonă pentru vacanţe şi distracţie de pe litoralul românesc, cu acces direct la o plajă privată, plaja H2O, înconjurat de o varietate mare de restaurante, cafenele, spaţii comerciale", a declarat Simona Costache, director executiv Residential Sales - One United Properties.

Una dintre priorităţile principale ale dezvoltatorului este construirea unei locaţii sustenabile şi, implicit, îmbunătăţirea calităţii vieţii.

Ansamblul rezidenţial beneficiază de toate avantajele unei clădiri verzi.

"Un alt element distinctiv vine din abordarea faţadei exterioare. Aceasta este ventilată, dar în mod excepţional, faţada orientată spre mare este un perete cortină din sticlă special conceput pentru a reduce zgomotul şi radiaţiile. Proiectul este în curs de certificare green homes", a mai explicat Simona Costache.

Noua locaţie va fi formată dintr-o clădire cu două scări însumând 10.000 de metri pătraţi de suprafaţă vandabilă de apartamente cu design contemporan şi peste 3.000 de metri pătraţi destinaţi grădinilor şi teraselor private.

Locaţia va beneficia de apartamente cu vedere frontală sau laterală la mare, precum şi de o compartimentare inteligentă a spaţiului.

"Dezvoltarea beneficiază de o varietate de unităţi locative, de la apartamente cu un dormitor, două sau trei dormitoare până la apartamente cu grădină şi penthouse-uri cu terasă rooftop. Apartamentele au înălţime liberă în camere de aproximativ trei metri, finisaje premium, piatră naturală şi închideri de sticlă pe terase, securitate şi supraveghere video permanentă. Penthouse-urile de la ultimul nivel pot fi customizate, inclusiv cu piscină privată la cerere", a precizat Simona Costache - One United Properties.

Este prima dezvoltare rezidenţială din Mamaia care dispune de parcare complet subterană, un avantaj evident pentru cei care îşi petrec verile la malul mării.

"Dezvoltarea va beneficia de 142 de locuri de parcare subterane dispuse pe două niveluri", a mai dezvăluit Simona Costache.

Totodată, locaţia luxoasă oferă locatarilor numeroase facilităţi.

"Încă de la intrarea în lobby, foarte generos ca suprafaţă şi înălţime, trăieşti experienţa unui hotel de 5 stele", a declarat directorul Residential Sales al One United Properties.

Dezvoltatorul acordă şi o atenţie sporită în ceea ce priveşte siguranţa la seism. Soluţiile adoptate de proiectanţi şi ingineri sunt de aşa natură încât să asigure cele mai înalte standarde când vine vorba de acest aspect.

"Infrastructura este creată din două subsoluri fapt ce conferă o foarte bună încastrare în sol, iar soluţia de fundaţie este una indirectă", a spus Simona Costache.

După ce prima clădire din cadrul acestui ansamblu a fost ridicată, la scurt timp toate apartamentele au fost vândute. Şi cum cererea pentru acest segment de locuinţe la malul mării este una dinamică, dezvoltatorul se aşteaptă ca şi apartamentele din noua locaţie să fie vândute până la finalizarea construcţiei.

"Cererea pentru acest segment de locuinţe exclusiviste la malul mării este una ridicată şi, în cazul nostru, este confirmată de popularitatea de care s-au bucurat unităţile din faza 1 a dezvoltării One Mamaia Nord, vândute deja în totalitate", a explicat Simona Costache.

Cei interesaţi pot accesa acum unităţile disponibile pentru vânzare în cadrul fazei 2 a dezvoltării.

×
Subiecte în articol: Mamaia Nord One United Properties
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close