Antena 3 CNN Actualitate Omul de afaceri timişorean găsit mort în casă a fost înjunghiat de 43 de ori

Omul de afaceri timişorean găsit mort în casă a fost înjunghiat de 43 de ori

Omul de afaceri timişorean găsit mort în casă a fost înjunghiat de 43 de ori
10 Apr 2009   •   20:25

43 de lovituri de cuţit. Asta au descoperit medicii legişti care au făcut autopsia omului de afaceri timişorean găsit miercuri seara cu un cuţit înfipt în gât. Poliţiştii îi caută încă pe ucigaşi.

Pe lângă urmele de cuţit, pe corpul victimei au fost găsite şi mai multe vânătăi. Aşa că poliţiştii cred că omul de afaceri s-ar fi luptat cu atacatorii. Anchetatorii spun au găsit în yală o cheie ruptă, semn că asasinii au încercat să intre cu o cheie potrivită.

Criminaliştii au găsit în casă puţine amprente şi de aceeea se presupune că tâlharii au lucrat cu mănuşi. Anchetatorii spun însă că au putut preleva mai multe probe biologice din maşina abandonată de criminali. Din casa victimei au fost furate două televizoare LCD, două generatoare de curent şi un amplificator.

Un om de afaceri timişorean a fost găsit, miercuri, mort, în casă, cu un cuţit înfipt în gât. Din casă lipseau mai multe lucruri de valoare, iar maşina nu mai era în garaj.

În jurul orei 21, fosta soţie şi fiul cel mic al omului de afaceri au intrat în curtea vilei, îngrijoraţi că bărbatul nu răspundea la telefon. Băiatul o ia înainte. În baie, într-o baltă de sânge, se afla tatăl lui, cu un pistol în mână şi un cuţit înfipt în gât. Cel mai probabil, făptaşii au fost, de fapt, nişte hoţi.

Locuinţa era răvăşită. Lipsea aparatura electronică. La fel şi maşina. Oricum, nu e pentru prima oară când duplexul de lux este prădat.

Maşina este dată în consemn. Se organizează filtre peste tot pentru a o găsi. Au descoperit-o joi dimineaţă, abandonată la marginea oraşului. A văzut-o un poliţist de frontieră care mergea spre serviciu. Autoturismul a fost verificat centimetru cu centimetru. Cheile maşinii au fost găsite pe scaunul din faţă.

Pe portieră aufost găsite urme de sânge, probabil aparţinând criminalului rănit de omul de afaceri în încăierare. Dan Tripa era patronul unei firme de echipamente electronice, avea 50 de ani, era divorţat şi locuia singur. Avea doi fii, de 18 si 22 ani.

Observator

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close