Antena 3 CNN Actualitate De câți bani au nevoie românii anul acesta pentru o vacanță la munte de Crăciun sau Revelion

De câți bani au nevoie românii anul acesta pentru o vacanță la munte de Crăciun sau Revelion

Prorietarii de pensiuni din județul Gorj anunță că nu vor mări prețurile de Sărbători, chiar dacă au înregistrat pierderi substanțiale în pandemie. Aceștia sunt optimiști că peisajul de iarnă veritabilă îi va convinge pe tot mai mulți să-și facă rezervări pentru a petrece Crăciunul sau Revelionul acolo.

o_1enton38p13o9ijus5465l1ovjb.jpg
Sursa foto: Pixabay.com
de Dan Gabor    |    24 Noi 2020   •   21:30

Deja, peisajul de iarnă a atras primii turiști în Stațiunea Rânca, acolo unde a nins și s-a depus un strat suficient de gros pentru săniuș. Proprietarii pensiunilor speră ca de 1 Decembrie să poată fi deschis și sezonul de ski, potrivit Observator.

Prima ninsoare a adus cu ea și sute de rezervări ia prețurile nu au crescut, chiar dacă pandemia le-a făcut mari probleme în acest an cabanierilor. Aceștia spun că vor merge pe ideea unor prețuri mai mici care să le aducă un număr cât mai mare de clienți, în contextul în care românii sunt sceptici când vine vorba să părăsească siguranța căminului.

În această perioadă, o noapte în stațiune costă între 80 și 150 de lei, iar dacă vorbim de pachetul pentru sărbătorile de iarnă, prețurile pornesc de la 450 de lei de persoană pentru trei nopți de cazare, mic dejun și masă festivă.

Multe pensiuni și cabane sunt, deja, ocupate în proporție de 80-90%, următorul val de turiști este așteptat în mini-vacanța de 1 decembrie.

×
Subiecte în articol: cazare preturi cazare munte
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close