Antena 3 CNN Actualitate Oameni rămaşi pe stradă în urma deciziilor lui Băsescu

Oameni rămaşi pe stradă în urma deciziilor lui Băsescu

baseeeeeeeeee.jpg
de S.T.    |    24 Mar 2015   •   20:08
Chiriaşii care locuiau în casele din centrul Capitalei retrocedate de Băsescu pe vremea când era primar au fost evacuaţi astăzi cu jandarmii. Lupta zecilor de oameni în justiţie nu a avut niciun efect.

Zeci de oameni care locuiau în casele de pe Şerban Vodă au fost evacuaţi de actualul proprietar, Nicholas Jordan, un român cu cetăţenie americană, care a pretins că este fiul unui fost senator din perioada interbelică.

Coşmarul chiriaşilor a început în 2003 când la uşa lor a bătut Nicholas Jordan care pretindea că e Nicolae Minciulescu, moştenitorul familiei care ar fi deţinut casele donate statului român.

Locatarii caselor susţin că Traian Băsescu ar fi semnat actele fără a i se face dovada că Jordan era cu adevărat fiul fostului politician.

Zeci de oameni şi copiii lor, unii de doar câţiva ani, au rămas acum pe drumuri. Disperaţi să-şi găsească dreptatea, oamenii au făcut de-a lungul timpului nenumărate plângeri. Una dintre deciziile instanţei arată că Nicholas Jordan nu a putut face dovada identităţii sale.

Băsescu a fost şi el subiectul plângerilor către parchete. I s-a dat neînceperea urmăririi penale, pe motiv că fiind preşedinte beneficiază de imunitate.

×
Subiecte în articol: retrocedari
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close