Antena 3 CNN Actualitate O universitate din Târgu Jiu a declarat război jurnaliştilor

O universitate din Târgu Jiu a declarat război jurnaliştilor

O universitate din Târgu Jiu a declarat război jurnaliştilor
19 Dec 2007   •   15:56

Conducerea Universităţii Constantin Brâncuşi din Târgu Jiu a declarat război presei locale, după ce ziariştii au scris mai multe articole despre neregulile care se petrec în interiorul instituţiei. Mai mult chiar, cancelarul general al Universităţii a declarat public că le va da bani ziariştilor numai să nu mai scrie articole calomnioase la adresa sa. Jurnaliştii au anunţat că vor depune o plângere la Parchet.

Cancelarul general al Universităţii Constantin Brâncuşi din Târgu Jiu susţine că jurnaliştii din presa locală sunt plătiţi ca să scrie articole denigratoare la adresa sa. Nu a precizat însă cine sunt plătitorii. Conducerea Universităţii a propus chiar ca articolele să fie analizate de un medic psihiatru, pentru a stabili dacă cei care le-au scris sunt în toate facultăţile mintale.

În replică, ei spun că vor depune o plângere la Parchet împotriva lui Dorel Chiriţescu, pentru calomnie. Ziariştii din Târgu Jiu au atras atenţia de mai multe ori asupra neregulilor din cadrul instituţiei de învăţământ. Articolele îl vizează în special pe rectorul instituţiei, care, potrivit presei, şi-a angajat mai multe rude în universitate. Ziariştii au mai semnalat şi anumite cazuri în care profesorii le cereau bani studenţilor pentru a-i promova la examene. Antena 3

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close