Antena 3 CNN Actualitate O statuie făcătoare de minuni a ajuns în România

O statuie făcătoare de minuni a ajuns în România

O statuie făcătoare de minuni a ajuns în România
08 Iun 2007   •   19:22

O copie a statuii Fecioarei Maria de la Fatima a ajuns vineri şi în România. După ce a călătorit în peste 100 de ţări din lume, statueta a poposit mai întâi în Capitală, dar va pleca şi în ţară, în 4 oraşe. Credincioşi catolici şi ortodocsi deopotrivă se vor putea ruga mai bine de o săptămână la celebra sculptură făcătoare de minuni. Care apoi pleacă în Ucraina.

Înainte să ajungă în România, copia celebrei statui de la Fatima a fost în Italia. Este un turneu pe care-l face în fiecare an. De altfel, statueta nu stă niciodată mai mult de o săptămână într-o ţară. Vineri la prânz a ajuns în Voluntari. Imediat lăcaşul s-a umplut de oameni. În Volountari a stat doar câteva ore. Vineri seară sculptura s-a mutat în Bucureşti. De aici, va pleca apoi în alte 4 oraşe.

Preoţii povestesc că pe 13 mai 1917, în perioada războiului mondial, trei copii au văzut-o pe Fecioara Maria, pe un câmp, la Fatima, în Portugalia. I-a îndemnat să se roage pentru pace în lume şi să le spună şi altora să o facă. vestea s-a dus repede şi credincioşii din toată lumea s-au dus în pelerinaj la Fatima.

Observator

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close