Antena 3 CNN Actualitate O româncă însărcinată a murit după ce i s-a făcut rău în autocar. Tocmai ajunsese în țară din Elveția

O româncă însărcinată a murit după ce i s-a făcut rău în autocar. Tocmai ajunsese în țară din Elveția

femeie insarcinata
Femeia a fost transportată de urgență la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. FOTO: Getty Images
de B.C.    |    20 Aug 2024   •   16:34

O femeie însărcinată a murit după ce i s-a făcut rău în autocarul cu care se întorcea acasă din Elveția. Soțul ei a sunat la 112, iar femeia a fost transportată de urgență la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. 

 

Femeia coborâse de puțin timp din autocarul care o aducea din Elveția către România. Era însoțită de soțul și de fiica acestora, însă la un moment dat acesteia i s-a făcut rău, așa că bărbatul a sunat de urgență la 112.

La fața locului au ajuns medicii, care și-au dat seama că aceasta se află într-o stare gravă și au transportat-o la Unitatea de Primiri Urgențe din Suceava. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru ea, și asta pentru că suferise un stop cardio-respirator, șoc cardiogen și oprirea sarcinii din evoluție. 

Acum, familia se pregătește de înmormântare, în timp ce polițiștii fac o anchetă pentru a se stabili ce s-a întâmplat pe parcursul traseului din Elveția către România. A fost deschis și un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

×
Subiecte în articol: femeie insarcinata deces autocar
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close