Antena 3 CNN Actualitate O pasăre a defectat motorul unei aeronave. Peste 100 de oameni aşteaptă în Aeroportul Bacău să plece la Roma

O pasăre a defectat motorul unei aeronave. Peste 100 de oameni aşteaptă în Aeroportul Bacău să plece la Roma

O pasăre a defectat motorul unei aeronave. Peste 100 de oameni aşteaptă în Aeroportul Bacău să plece la Roma
02 Apr 2010   •   16:09

Peste o sută de pasageri ai unei curse aparţinând companiei Blue Air aşteaptă de aproape două ore în Aeroportul din Bacău, după ce aeronava cu care urmau să plece, vineri, la ora 14.15, la Roma, s-a defectat, ei urmând să fie preluaţi de un alt avion, potrivit Mediafax.

Aeronava urma să decoleze la ora 14.15, cu destinaţia Roma, însă s-a defectat, în timp ce peste o sută de pasageri se află pe Aeroportul Bacău, unde aşteaptă sosirea unui alt avion care să îi preia.

"Iniţial, ne-au spus că nu se ştie când va decola un alt avion. În urmă cu zece minute ne-au anunţat că în jurul orei 16.00 este posibil să plecăm. Noi mergem la rude şi sperăm să ajungem înainte de seara de Înviere", a declarat o pasageră.

Potrivit directorului PR al companiei Blue Air, Florentina Ivan, avionul a venit de la Torino, iar la aterizarea pe Aeroportul Bacău a intrat o pasăre în motor.

"Pentru a minimiza întâzierea, am decis să aducem o altă aeronavă care va fi disponibilă pe aeroportul din Bacău la trei ore faţă de ora programată pentru decolarea spre Roma, respectiv la ora 17.15", a declarat Ivan. Ea a precizat că reparaţia avionului care s-a defectat ar fi durat mai mult de trei ore.

Antena3.ro



×
Subiecte în articol: avion Bacău roma aeroport pasageri pasare motor
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close