Antena 3 CNN Actualitate O nouă ipoteză în cazul Marian Cozma: Handbalistul a fost ucis din cauză că s-a certat cu o femeie

O nouă ipoteză în cazul Marian Cozma: Handbalistul a fost ucis din cauză că s-a certat cu o femeie

O nouă ipoteză în cazul Marian Cozma: Handbalistul a fost ucis din cauză că s-a certat cu o femeie
07 Mar 2009   •   20:27

Ipoteză şoc, în cazul uciderii handbalistului Marian Cozma. Jurnaliştii de la Gazeta Sporturilor spun că românul a fost ucis, după ce a intrat în conflict, cu o femeie din bar. Aceasta l-ar fi jignit, iar sportivul a plesnit-o. Părinţii lui Marian spun, însă, că noile informaţii sunt minciuni.

Ancheta jurnaliştilor de la Gazeta Sporturilor a scos la iveală două nume ţinute secrete pâna acum. Helga Toth şi Tamas Beery. Noua ipoteză susţine că Marian ar fi intrat în conflict cu Helga, cunoscută drept consumatoare de cocaină şi fostă prostituată.

Potrivit lui Mihai Mateaş, jurnalist la Gazeta Sporturilor aceasta l-ar fi jignit foarte rău şi Cazma a reacţionat violent. I-a dat o palmă. Helga Toth era însoţită de doi bărbaţi. ?Le-a spus celor doi cu care se afla, Tamas Csaba şi Tamas Berry, ce s-a întâmplat. Ei îl cunosteau pe Marian. Când i-au sunat pe cei 25 de ţigani, le-au spus doar că au nevoie de ei pentru a da o lecţie cuiva.? crede Mateaş.

Varianta jurnaliştilor clujeni confirmă un lucru bănuit până acum, şi anume faptul că cei 25 au venit chemaţi de către cineva.

Acasă în Bucreşti,însă, mama lui Marian Cozma nu crede în varianta Gazetei pentru că Marian nu era violent. Tatăl handbalistului a plecat deja spre Ungaria, unde speră să lămurească situaţia.

Jurnaliştii clujeni spun că au mers de mai multe ori în Vezsprem, unde Tamas Berry are o influenţă foarte mare, fiind considerat un personaj extrem de periculos.

Cele două personaje scoase la iveală de Gazeta Sporturilor au fost audiate şi figurează ca martori în dosar.

Observator

×
Subiecte în articol: marian cozma gazeta sporturilor
Cele mai noi știri
Parteneri
x close