Antena 3 CNN Actualitate O infirmieră a murit în timp ce făcea curăţenie pe secţia de Terapie Intensivă. "Inima îi cedase complet"

O infirmieră a murit în timp ce făcea curăţenie pe secţia de Terapie Intensivă. "Inima îi cedase complet"

adjud.jpg
de O.P.    |    11 Mar 2015   •   06:55

O infirmieră de la spitalul municipal din Adjud a fost găsită fără suflare de o colegă, în timpul orelor de serviciu. Femeia, în vârstă de 47 de ani, a suferit cel mai probabil un infarct. Apropiaţii acesteia spun că o ştiau cu probleme cardiace. Medicii au resuscitat-o zeci de minute, însă nu au mai reuşit să o readucă la viaţă.

Infirmiera a fost găsită moartă într-unul din saloanele spitalului din Adjud de o colegă care abia intrase în tură.

Femeii i s-a făcut rău în timp ce făcea curăţenie în secţia de Terapie Intensivă. A căzut inconştientă într-unul dintre saloane după ce inima i-a cedat. Nu este pentru prima dată când i s-a întâmplat acest lucru. Apropiaţii o ştiau cu probleme cardiace.

Medicii au resuscitat-o 40 de minute, însă nu au mai reuşit să o readucă la viaţă. Inima îi cedase complet. Poliţia a deschis o anchetă.

După finalizarea examenului necrologic vor fi stabilite cauzele decesului. Inspectorii de la serviciul teritorial de muncă au demarat şi ei o anchetă, ţinând cont de faptul că femeia a decedat în timpul serviciului.

×
Subiecte în articol: deces decese infarct
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close